MyLab™A70

Висококачествено изображение за напреднала грижа за пациентите

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Сертификати
  • Брошури
  • Медия

Върхова производителност и комфорт

Дългосрочният опит в ултразвуковата научноизследователска и развойна дейност ни позволи да разширим технологичния потенциал и да изследваме неизследвани хоризонти: резултатът е чиста иновация.

Ултразвуковата система MyLab™A70 е Вашият професионален партньор, който дава върхова производителност с дизайн, съобразен с работния процес и най-добрата технология при управление, събиране и споделяне на данни. Нашата надеждна ултразвукова система е проектирана да подобри Вашия комфорт по време на процеса на сканиране.

Интегрираните инструменти, управлявани от Изкуствен Интелект, действат като „втори пилот“ във Вашата ежедневна рутина, като Ви помагат да се фокусирате върху това, което наистина има значение: здравето на Вашите пациенти.
MyLab™A70 e съвременна ултразвукова система проектирана за лесно използване. С интуитивен интерфейс и плавен работен процес, тя има за цел да добави комфорт по време на сканиране и да подкрепи Вашата увереност в поставянето на диагноза.

✓ eScan, Autoscan и eDoppler

Адаптивният B-Mode режим и цветните инструменти като eScan, Autoscan и eDoppler, предоставят по-ясни образи при всички условия, дори и при предизвикателно трудни прегледи.

✓ Augmented Insight™

Измервания, базирани на Изкуствен интелект*, служат като ценен „втори пилот“ за подкрепа и улесняване на ежедневната работа с широк обхват от приложения.

✓ Easy Control

Интуитивното жестово взаимодействие с 13.3” тъчскрийн дава лекота на работния процес.
Модулният и персонализируем потребителски интерфейс подобрява Вашата работа чрез персонализиране на анотациите, измерванията, бързите връзки и много повече.


Да си пъргав означава да се движиш бързо и лесно. Ето защо Ви представяме MyLab™A70, една ултразвукова система, която определя стандартите, чрез предоставяне на висококачествен имиджинг за съвременна грижа за пациента и се приспособява към всяка клинична обстановка.

✓ еasyMode

Този патентован инструмент на Esaote, помага да се оптимизират изображенията с 3 лесни движения. Повече от 40 параметъра се управляват, чрез интелигентен софтуер, за да разкрият очакваните настройки на изображението според условията на сканиране. eScan функцията позволява автоматично да се поддържат желаните контраст и гейн.

✓ еasyDoppler - незабавна доплерова оптимизация

За да направи стъпка напред в намаляването на времето за сканиране, MyLab™A70 улеснява оператора със специфични инструменти за доплеровите изследвания. easyColor е инструмент, който помага да се оптимизира визуализацията на цветния доплер само с 3 плъзгача. eDoppler автоматично настройва параметрите на пулсовата вълна, за да постигне оптимизирано доплерово очертание.

Уверено към точна диагноза

Трудно е да се знае предварително какъв пациент ще дойде за преглед или в какво състояние ще бъде. Това, което трябва да знаете е, че MyLab™A70 разполага с всички съвременни инструменти и необходими технологии, за да Ви поведе уверено към точна диагноза.

Благодарение на универсалните си функции, MyLab™A70 може да бъде използван за широк обхват от клинични приложения, като идеален избор за професионалистите в здравеопазването, които трябва да изследват различни медицински състояния. Системата предлага достъпни инструменти, които са лесни за използване, и е окомплектована с последните иновации в сферата на ултразвуковите технологии.

✓ Обща ехография

С помощта на последните иновации в съвременната диагностика и разширения честотен диапазон MyLab™A70 е превъзходен инструмент за абдоминални прегледи и изследване на повърхностни органи с детайлно и добре дефинирано обследване на структурите.
MyLab™A70 дава точна мулти-параметрова оценка на черния дроб, с ясно представени хепатологични данни в разбираем рапорт, под формата на кръгова диаграма. Технологията QAI дава оценка на стеатозата като измерва отслабването на сигнала, а QElaXto 2D и технологията на Esaote за 2D shear-wave в реално време оценява количествено твърдостта за определяне степента на фиброза. И двете технологии са лесни за използване и дават бързи, достоверни образи, благодарение на лесния работен процес и високото качество на инструментите, подпомагащи Вашата оценка.

✓ Кардиоваскуларни изследвания

MyLab™A70 предоставя на лекарите пълен набор инструменти за разширена сърдечно-съдова диагностика. Той подпомага техните познания и опитност, като им асистира за взимането на ясни и сигурни решения.
Функциите, управлявани от Изкуствен Интелект, като AutoCM и AutoEF, увеличават значително продуктивността и потребителския интерфейс. Технологията XStrain™ дава специализиран анализ на миокардната деформация, като поставя ново ниво на Вашата ежедневна рутина в оценяването на сърдечна недостатъчност.

✓ Женско здраве

Пълен специализиран пакет за Женско здраве, който покрива гърди, гинекологични прегледи и бременност, като гарантира адекватна грижа през всеки период в живота на жените.
Женското здраве изисква специфични функции, които подпомагат прецизното диагностициране и намаляват нивото на взаимодействие с машината. Богатото разнообразие на инструменти на MyLab™A70, управлявани от технологията Augmented Insight™, и неговият приятелски интерфейс водят перфектно както експертните професионалисти, така и начинаещи клиницисти към възможно най-доброто лечение на техните пациенти. С последните 2D и 3D технологии, ние Ви предоставяме образи с безпрецедентно качество и яснота.

Свързване и телемедицина

MyLab™A50 в оборудван с иновативни инструменти за свързване, за да поддържа отдалечена връзка и споделяне на изображения и да отговори на днешните предизвикателства.

✓ Follow-up

позволява сравняване с всички изображения от друга DICOM модалност в реално време;

✓ Streaming

безопасно споделя образа в реално време с избрани от нас участници;

✓ MyLab™Tablet

експортира пълния набор от данни на всяко таблетно устройство след прегледа;

✓ MyLab™Desk

дава възможност за преглед и редактиране на предишни изследвания на външна работна станция;

Проектиран да бъде адаптивен

Със солиден дизайн, MyLab™A70 Ви дава избор между стандартен или водоустойчив, лесен за почистване контролен панел, като осигурява изключително ниво на работа във всяка клинична среда.
Ехографите MyLab™A70 се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif


Brochure_MyLabA70


Заявка за демонстрация