Поддръжка Esaote

Присъединете се към нас

Сономедика Ви предлага: динамична и предизвикателна работа в една от най-амбициозните компании в бранша, дух на колегиалност и подкрепа, контакти с интелигентни, високо образовани и обществено-значими клиенти – лекари, медицински мениджъри, представители на обществени организации, подходящо заплащане в зависимост от резултатите, пакет допълнителни социални придобивки, фирмени обучения, възможности за развитие и лична изява. 

Свободни позиции

Регионален представител
Изисквания:
          -опит в директните продажби на медицинска апаратура за образната диагностика
          -завършено инженерно, медицинско или икономическо образование степен магистър
          -афинитет към продажбите
          -отлично владеене на английски език ( писмено и говоримо )
          -шофьорска книжка

Разгледайте свободните позиции по-горе. 
Дори и да не намерите подходяща позиция за вашия опит, квалификация или образование, моля, изпратете кандидатурата си с необходимите документи. Ще се радваме да се присъедините към нашия екип! Успех!
Очаквайте динамична и предизвикателна работа в една от най-амбициозните компании в бранша, дух на колегиалност и подкрепа, контакти с интелигентни, високо образовани и обществено-значими клиенти – лекари, медицински мениджъри, представители на обществени организации, подходящо заплащане в зависимост от резултатите, пакет допълнителни социални придобивки, фирмени обучения, възможности за развитие и лична изява. 
На кандидати с опит в сферата на медицината и медицинската апаратура, продажбите на медицинска техника на настоящи сходни позиции предлагаме атрактивно финансово съдействие за компенсиране на неудобствата, свързани с промяна на местоработата. 
Очакваме амбициозни кандидати, получаващи удовлетворение от постигането на реални и измеряеми резултати, приемащи етичните стандарти на компанията.
За кандидатстване изпратете мотивационно писмо, автобиография и актуална снимка на e-mail адрес office@sonomedica.bg.
Кандидати, към които проявим интерес, ще бъдат уведомени и поканени за разговор в срок до 5 работни дни от датата на подаване на документите.