Поддръжка Esaote

Новини и събития

Новини и събития

 Двудневен интензивен практически курс по ехография на дребни животни 01.06.2022 Двудневен интензивен практически курс по ехография на дребни животни
Едно качество характеризира най-успешните ветеринарни специалисти - непрекъснато самоусъвършенстване и придобиване на нови знания и умения.
Онлайн регистрация 

Практически курс Ехография на черен дроб 20.10.2021 Практически курс Ехография на черен дроб
Уважаеми специалисти гастроентеролози, за нас е огромно удоволствие да Ви поканим на ЕДНОДНЕВЕН ПРАКТИЧЕСКИ КУРС по ехография на черен дроб.

Прессъобщение: Esaote достави 103 портативни ултразвукови системи на четири района в Италия. 02.04.2020 Прессъобщение: Esaote достави 103 портативни ултразвукови системи на четири района в Италия.
Esaote достави 103 портативни ултразвукови системи на четири района в Италия.

Esaote спечели търга, организиран от Consip от името на Гражданска защита за осигуряване на диагностично оборудване за Италия, предназначено за справяне с аварийната ситуация, причинена от COVID-19.
Ехографите Esaote бяха произведени и доставени само за 3 дни в регионите Тоскана, Фриули, Венеция, Джулия, Емилия, Романя и Марке.

 Уъркшоп по МRI диагностика на спинална и церебрална патология в неврологичната ветеринарно-медицинска практика 01.08.2019 Уъркшоп по МRI диагностика на спинална и церебрална патология в неврологичната ветеринарно-медицинска практика
На 20.09.2019 г. Ви очакваме в София на Уъркшоп по МRI диагностика на спинална и церебрална патология в неврологичната ветеринарно-медицинска практика.

Изгоден лизинг за X серия на ехографи MyLab 22.07.2019 Изгоден лизинг за X серия на ехографи MyLab
Представени за пръв път през 2018 година, ехографите от новата Х серия веднага се наложиха като предпочитан избор на водещите световни експерти по ехография...
Лизингови схеми

 Практически семинар по мускулно-скелетна образна диагностика при спортни травми 02.05.2019 Практически семинар по мускулно-скелетна образна диагностика при спортни травми
Уважаеми ортопеди, травматолози, спортни медици и рентгенолози,
Илан има удоволствието да Ви покани на практически семинар по мускулно-скелетна образна диагностика при спортни травми

 Двудневен интензивен практически курс по ехография на дребни животни 02.04.2019 Двудневен интензивен практически курс по ехография на дребни животни
Едно качество характеризира най-успешните ветеринарни специалисти - непрекъснато самоусъвършенстване и придобиване на нови знания и умения.

Практически семинар по ехография на майката и плода 05.11.2018 Практически семинар по ехография на майката и плода
Уважаеми специалисти акушер-гинеколози, за нас е огромно удоволствие да Ви поканим на ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР по ехография на майката и плода.

Програма обратно изкупуване 2018 22.10.2018 Програма обратно изкупуване 2018
През 2018 година Сономедика ще инвестира 80 000* лв за изкупуване на морално остаряла техника, за да даде възможност на лекарите да обновят своите практики.
Сега имате шанса да вземете най-добрите продукти на Esaote на по-ниски цени!

ESAOTE пуска на пазара нови ултразвукови системи MyLab™X7, MyLab™X6, MyLab™X5 30.08.2018 ESAOTE пуска на пазара нови ултразвукови системи MyLab™X7, MyLab™X6, MyLab™X5
С новите модели Esaote обогатява своето портфолио ехографи, като създава изцяло нова концепция за качество на изображението "Отвъд Ефективност, Гъвкавост, Лекота".


Новини 1 - 10 от 62
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 | След. | Край