Esaote Ultrasound Systems

Ултразвукови системи за образната диагностика

Стационарни и преносими

Около 9.000 ехографа се произвеждат годишно във фабриките на Esaote, разположени в Италия ( Генуа и Флоренция) и Нидерландия ( Маастрихт). Тези високотехнологични диагностични системи съчетават лекота и удобство на използване с най съвременните технологии, осигурявайки висока рентабилност и надеждна клинична ефективност в широк спектър от приложения в здравеопазването, вариращи от кардиоваскуларните изследвания до ортопедията, регионалната анестезия, спешната медицинска помощ, интервенционалната хирургия, АГ и женското здраве и общата ехографска диагностика.

Канал на Esaote в Youtube

MyLab™Gamma

Открийте новата ехографска система на Esaote MyLab™Gamma: портативен Smart ехограф, който със своята висока ефективност, продуктивност, информативност на образа и достъпност, разкрива един свят без граници. MyLab™Gamma е най – добрият в класа си ултрапортативен ехограф и истински „зелен“, щадящ природната среда продукт.

Вижте видео на канала на Esaote в Youtube

MyLab™Six

Esaote MyLab™Six е високо ергономична стационарна ехографска система с изключително ниски нива на шума и консумация на ел. енергия, достъпно предлагаща пълен набор от ултразвукови модалности за всяко едно натоварено мултифункционално диагностично звено.

Вижте видео на канала на Esaote в Youtube

CrystaLine

CrystaLine е последната иновация в подобряването на качеството на образа : поразителни яркост, кристална чистота и рязкост за увеличена продуктивност, ефективност и оптимизация на диагностичния процес, при разширени възможности за ъпгрейдване на системата, предлагаща иновативни клинични решения от превенцията до терапията.

Вижте видео на канала на Esaote в Youtube

eHD Technology

eHD е технологията на Esaote, която качествено обнови ултразвуковото изобразяване и съществено подобри функционалността на ехографските системи. Тя максимално отпимизира процеса на сканиране, позволявайки на ехографиста да се концентрира изцяло върху пациента.

Вижте видео на канала на Esaote в Youtube

eHD Technology in MSK

Непрекъснатото обновяване на УЗ диагностика за мулскулно – скелетни изследвания, повишаването на диагностичната им стойност, максималното оптимизиране на функционалността и информативността на сигнала – това са ключовите фактори, взети под внимание, за да се осигури по – ефективно здравеопазване.

Вижте видео на канала на Esaote в Youtube