Magnifico Open

Отворен тип ЯМР за цяло тяло

Възможностите и цената на ЯМР зависят от индивидуална конфигурация. Нашите консултанти ще Ви съдействат при изготвяне на техническо задание максимално отговарящо на изискванията Ви.


Magnifico Open MRI е най-новата система от семейството на Esaote MRI. Благодарение на своето голямо зрително поле и магнитно поле с висок интензитет, той гарантира най-добро качество на изображението на опорно-двигателния апарат на крайниците, гръбначния стълб (включително торакална област), главата и таза, корема, ангио. Налични са протоколи за всички анатомични области.
Системата осигурява комфорт на пациента и включва най-новите секвенции и представяне на изображения, разработени от Esaote.

Лесният достъп на пациента е една от характеристиките, които отличават Magnifico Open като идеална система за наместване на пациента за изследване.
Плъзгащото се легло за пациента e със свободно стоящи коили и асистирано центриране на коилите. Отвореният дизайн на Magnifico Open прави възможни комфортни прегледите на пациенти с клаустрофобия.
Масата дава възможност за комфортно изследване на пациенти до 200 kg.

Ниските инсталационни и експлоатационни разходи, обусловени от компактния размер, лесната инсталация в едно помещение, ниската консумация на електроенергия правят Magnifico Open страхотно решение, отговарящо както на нуждите на малки клиники, които търсят лесна и достъпна система, така и на големи болници , заинтересовани от ефективна система с най-съвременно качество на изображението."Plug and play" MRI система

✓ Екраниращата клетка е лесна за монтаж;
✓ Системата е оптимизирана за лесно позициониране в зависимост от нуждите и пространството на клиниката;
✓ Инсталация в едно помещение с минимален размер 25 m2;
✓ Битов климатик е достатъчен за климатизация на помещението.
✓ Стандартно ел. захранване 220V.
Избор на площадката за S-Scan
Кликнете за да изтеглите брошура на Magnifico в pdf форматЯМР на Esaote се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif