S-Scan Open

Отворен тип ЯМР за цяло тяло

Възможностите и цената на ЯМР зависят от индивидуална конфигурация. Нашите консултанти ще Ви съдействат при изготвяне на техническо задание максимално отговарящо на изискванията Ви.


Върховно качество при разумна цена

S-scan е специализирана MRI система с уникален дизайн, разработена на базата на богатия опит на ЕSAOTE и предназначена за сканиране на глава, крайници, стави и гръбначен стълб в легнала позиция на пациента.

Това, което характеризира S-scan Open е лекота на използване, благодарение на ергономичен дизайн, дисплей за изображение в реално време разположен върху апарата и много широка асиметрична въртяща се маса, която гарантира максимална стабилност и комфорт при позициониране на пациента с лесна настройка и страхотни изображения.
Отвореният магнитен дизайн осигурява по-удобно и без клаустрофобия ЯМР изживяване за всички пациенти, включително деца.

Системата се състои от четири основни компонента: магнит, операторска конзола, шкаф с електроника и RF екранираща клетка.

Отворените MRI системи Esaote са на принципа на постоянните магнити, което означава, че оптимизираният постоянен магнит, без необходимост от сложни охладителни системи в комбинация с ниската ел. консумация е предпоставка за драстично намаляване на експлоатационните разходи в пъти по-ниски по сравнение с конвенционалните MRI:
✓ не са необходими скъпо-струващи консумативи - криогени (течен хелий);
✓ апаратите работят на стандартно мрежово захранване 220V;
✓ изключително ниска консумация на електрическа енергия - 2000 W при сканиране, 1100 W в stand by режим, 400 W в спящ режим;S-Scan е лесен за инсталиране и може да бъде инсталиран в малко помeщение с площ 20 m2
Благодарение на ниската консумация на електрическата енергия, която е само 3kW, S-Scan се свързва към стандартното захранване 220V.
S-Scan е идеален за инсталиране в малки по площ практики и не се нуждае от скъпи криогени и охладителни системи.

Избор на площадката за S-Scan
Кликнете за да изтеглите брошура на O-SCAN в pdf форматЯМР на Esaote се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif