MyLab™A50

Грижа за пациента всеки ден

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Сертификати
  • Брошури
  • МедияПовече в по-малко

MyLab™A50 е синтезът на мисията на Esaote: Повече в по-малко. Той съчетава мощен хардуер, иновативен дизайн, здрава конструкция, широк набор от функции и помощна батерия. Всичко това проектирано да удовлетвори и надхвърли Вашите очаквания във Вашата работна среда.

Интегрираните инструменти, управлявани от Изкуствен Интелект, действат като „втори пилот“ във Вашата ежедневна рутина, като Ви помагат да се фокусирате върху това, което наистина има значение: здравето на Вашите пациенти.
MyLab™A50 e съвременна ултразвукова система проектирана за лесно използване. С интуитивен интерфейс и плавен работен процес, тя има за цел да добави комфорт по време на сканиране и да подкрепи Вашата увереност в поставянето на диагноза.

✓ eScan, Autoscan и eDoppler

Адаптивният B-Mode режим и цветните инструменти като eScan, Autoscan и eDoppler, предоставят по-ясни образи при всички условия, дори и при предизвикателно трудни прегледи.

✓ Augmented Insight™

Измервания, базирани на Изкуствен интелект*, служат като ценен „втори пилот“ за подкрепа и улесняване на ежедневната работа с широк обхват от приложения.

✓ Easy Control

Интуитивното жестово взаимодействие с 13.3” тъчскрийн дава лекота на работния процес.
Модулният и персонализируем потребителски интерфейс подобрява Вашата работа чрез персонализиране на анотациите, измерванията, бързите връзки и много повече.


Да си пъргав означава да се движиш бързо и лесно. Ето защо Ви представяме MyLab™A50, една ултразвукова система, която определя стандартите, чрез предоставяне на висококачествен имиджинг за съвременна грижа за пациента и се приспособява към всяка клинична обстановка.

✓ еasyMode

Този патентован инструмент на Esaote, помага да се оптимизират изображенията с 3 лесни движения. Повече от 40 параметъра се управляват, чрез интелигентен софтуер, за да разкрият очакваните настройки на изображението според условията на сканиране. eScan функцията позволява автоматично да се поддържат желаните контраст и гейн.

✓ еasyDoppler - незабавна доплерова оптимизация

За да направи стъпка напред в намаляването на времето за сканиране, MyLab™A70 улеснява оператора със специфични инструменти за доплеровите изследвания. easyColor е инструмент, който помага да се оптимизира визуализацията на цветния доплер само с 3 плъзгача. eDoppler автоматично настройва параметрите на пулсовата вълна, за да постигне оптимизирано доплерово очертание.Повишена диагностична увереност

С MyLab™A50, ние Ви предлагаме възможността да направите изчерпателен набор от изследвания: черен дроб, сърце, АГ, съдове, гърди, щитовидна жлеза, мускуло-скелетни, урологични и педиатрични изследвания. Апарат има разширени конфигурационни възможности, даващи възможност на клинициста да се чувства максимално комфортно и при сложните процедури.

Апаратът инкорпорира авангардни технологии на Esaote: CPI за изследване на корпулентни пациенти, X-Flow и microV за оценка на микроваскуларизацията, контраст усилената ехография CnTI*, Elaxto*, Q-Pack*, Zero-Click измерванията в кардиологията и АГ: AutoEF, AutoStrain*, AutoOB*.

Свързване и телемедицина

MyLab™A50 в оборудван с иновативни инструменти за свързване, за да поддържа отдалечена връзка и споделяне на изображения и да отговори на днешните предизвикателства.

✓ Follow-up

позволява сравняване с всички изображения от друга DICOM модалност в реално време;

✓ Streaming

безопасно споделя образа в реално време с избрани от нас участници;

✓ MyLab™Tablet

експортира пълния набор от данни на всяко таблетно устройство след прегледа;

✓ MyLab™Desk

дава възможност за преглед и редактиране на предишни изследвания на външна работна станция;

Проектиран да бъде адаптивен

Със солиден дизайн, MyLab™A50 Ви дава избор между стандартен или водоустойчив, лесен за почистване контролен панел, като осигурява изключително ниво на работа във всяка клинична среда.
Ехографите MyLab™A50 и A70 се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif


Brochure_MyLabA50Заявка за демонстрация