MyLab™X75

Ясна визуализация на детайлите и плавност на сканирането гарантират отлично качество на изследванията във всички приложения

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Галерия
  • Сертификати
  • Брошури
  • Медия


Завладяващо преживяване

Задвижван от най-новата технологична платформа на Esaote, MyLab™X75 предлага ултразвукови изображения с изключителна яснота. Ясна визуализация на детайлите и плавност на сканирането гарантират отлично качество на изследванията във всички приложения: Обща ехография, Кардиоваскуларни изследвания, Женско здраве и споделено ползване.

Подобряване на комфорта

MyLab™X75 позволява оптимална грижа за пациента, с увеличена ежедневна производителност, чрез инструментите за автоматична оптимизация.
Проектиран с интелигентна ергономия, за да бъде лек и безшумен, MyLab™X75 предлага комфорт на пациентите и оператора във всяка клинична обстановка. Възползвайте се от модерните технологии интегрирани в MyLab™X75 като същевременно максимизирате инвестициите и производителността.


Лек със светкавични реакции

MyLab™X75 е мощна ултразвукова система, специално проектирана от инженерите на Esaote да бъде подходяща за всяка клинична среда. Той е лек и компактен, за да се премества лесно навсякъде с помощта на интегрирана дълготрайна батерия.

Ергономичен и тих

Повече от 40 години, Esaote е с постоянен фокус към нуждите на своите клиенти. MyLab™X75 е проектиран да подобри комфорта на пациентите и оператора. Интелигентно подреденият контролен панел и безупречна ергономия на машината допринасят за намаляване на свързаните с работата мускуло-скелетни нарушения. Впечатляващо безшумният работен процес помага да се създаде изключително тиха работна среда.

Продуктивен и екологичен

Хардуерът и софтуерът на MyLab™X75 са създадени да оптимизират времето на всяко изследване, което прави ехографа една наистина продуктивна платформа. Системата е произведена с особено внимание към изполването на екологични материали, включително електронните елементи в подкрепа на визията на Esaote’s за по-зелен свят.
Режим еasyMode

Този патентован инструмент на Esaote, помага да се оптимизират изображенията с 3 лесни движения. Повече от 40 параметъра се управляват, чрез интелигентен софтуер, за да разкрият очакваните настройки на изображението според условията на сканиране. eScan функцията позволява автоматично да се поддържат желаните контраст и гейн.

Незабавна доплерова оптимизация

За да направи стъпка напред в намаляването на времето за сканиране, MyLab™X75 улеснява оператора със специфични инструменти за доплеровите изследвания. easyColor е инструмент, който помага да се оптимизира визуализацията на цветния доплер само с 3 плъзгача. eDoppler автоматично настройва параметрите на пулсовата вълна, за да постигне оптимизирано доплерово очертание.

Лек със светкавични реакции

MyLab™X75 е мощна ултразвукова система, специално проектирана от инженерите на Esaote да бъде подходяща за всяка клинична среда. Той е лек и компактен, за да се премества лесно навсякъде с помощта на интегрирана дълготрайна батерия.

Автоматизация на функциите

MyLab™X75 разширява рутинни приложения с добавяне на напълно автоматизирани функции за напреднали:
- QElaxto 2D и QPack в обща ехография;
- AutoEF, XStrain 2D/4D, QIMT и QAS в кардиоваскуларните изследвания;
- AutoOB, AutoNT и AutoIT в женското здраве.

Директен достъп до пресети

Благодарения на специализираните предварителни настройки, операторът може незабавно да започне прегледите, като получи най-добрата клинична настройка за всяко приложение. Предлага се бързо превключване на готови шаблони от сензорния екран, както и директен избор на друга сонда.


Свързване и телемедицина

MyLab™X75 в оборудван с иновативни инструменти за свързване, за да поддържа отдалечена връзка и споделяне на изображения и да отговори на днешните предизвикателства.
- Follow-up позволява сравняване с всички изображения от друга DICOM модалност в реално време;
- Streaming безопасно споделя образа в реално време с избрани от нас участници;
- MyLab™Tablet експортира пълния набор от данни на всяко таблетно устройство след прегледа;
- MyLab™Desk дава възможност за преглед на предишни изследвания;
- Lung web application се предлага като външен инструмент, разработен от университета в Тренто (Италия), базиран на A.I. функции за подпомагане на клиницистите в процеса на скоринг.

Прогрес в обща ехографияMyLab™X75 MyLab™X75

Изключително качество на образите

MyLab™X75 комбинира детайлност и хомогенност на изображението, които са поддържани от отлична контрастна резолюция и интелигентно управление на множество зони в дълбочина.
MyLab™X75 е от високия клас на Esaote по отношение на презентацията на васкуларизацията и чувствителността на цветния доплер.

Подробна оценка на черен дроб

MyLab™X75 позволява пълна оценка на черния дроб с усъвършенствани функции като:
- QElaxto 2D - за оценка на твърдостта на черния дроб;
- microV - за засилване наличието на васкуларизацията на тъканите;
- CNTI™ и QPack - за извършване на контрастно изследване, с количествено определяне на контрастното вещество;
- Follow Up Multimodality - за сравняване на всяка DICOM модалност в реално време.

MyLab™X75 MyLab™X75

Отвъд клиничните очаквания при повърхностните образи

MyLab™X75 черпи ползи от експертизата на Esaote при повърхностните изображения. Благодарение на високочестотната технология IQ Probe, специалистите могат да се възползват от впечатляващата пространствена резолюция, както за дълбоко разположените, така и за повърхностните структури.

Клинични постижения при васкуларната визуализация

И двете модалности microV и Power Doppler дават надеждна информация за микро васкуларизацията на тъканите, дължащо се на високата чувствителност на системата от най-висок клас на Esaote.

Напредък в кардиоваскуларните изследванияMyLab™X75 MyLab™X75

Прецизно изобразяване на трудни за сканиране пациенти

Single Crystal технологията на сондите, позволява да се справите
с всички специфични условия на изследване, предоставяйки ясен образ,
за да визуализирате бързо движещи се сърдечни структури.

Zero-click технология

AutoEF автоматична оценка на фракцията на изтласкване (EF). XStrain2D и XStrain4D дава незабавно стойността на Global Longitudinal Strain (GLS).
QIMT и QAS разширяват възможностите за оценка на съдовете с автоматичните измервания на дебелината на интима медия и еластичността на артериите
MyLab™X75 MyLab™X75
Откриването на много малки кръвни потоци се осъществява лесно посредством отличната чувствителност на CW доплер.


Подобряване на опита в женското здравеMyLab™X75 MyLab™X75

Проследяване на бременността с увереност

MyLab™X75 предоставя обширен пакет за акушерски приложения със специални предварителни настройки, оптимизирани за всеки етап от бременността и сърдечен преглед на плода.
Автоматичните измервания, предложени от функцията AutoOB, съкращават значително работния процес. Улеснено придобиване на 3D/4D и постигната висока разделителна способност при изобразяване на повърхностите. Чрез XStick технологията се създава трипланарна визуализация за следващо ниво на изобразяване на сърцето.

Високочестотно изобразяване на гърда и в гинекология

Esaote предлага своя опит в областта на високочестотните сонди в гинекология и изследванията на гърдата, за да осигури детайлно изобразяване и висока контрастна резолюция. ElaXto и microV осигуряват допълнителна информация за специфични лезии, като установяване на втвърдяване и определяне наличието на васкуларизация.

Специални инструменти в репродуктивната медицина

Прецизния инструмент VRA улеснява преброяването на фоликулите с автоматично визуализиране на техния обем.

Ехографите MyLab™X75 се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Холандия в съответствие с Европейската директива за медицински изделия (MDD) 93\42\ЕЕС и са класифицирани като устройства от клас IIа.

certif.gif


Brochure_MyLabX9Заявка за демонстрация