MyLab™X8 Platform

Premium технологиите в по-достъпна ултразвукова система

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Галерия
  • Сертификати
  • Брошури
  • Медия

MyLab™X8

Premium технологиите в по-достъпна ултразвукова система

MyLab™X8 e последният модел, създаден на база на новата супер-съвременна платформа ULTRA на Esaote. В него е въплътена философията на Esaote да прави най-високите премиум технологии достъпни.
Мощният R&D отдел на компанията, съчетан с 40 годишния опит и традиции в тясна колаборация с водещите лекари в Европа направиха възможно клиентите на Esaote да получават винаги по-висока стойност за това, което плащат.

Ultra-View Platform

Високопроизводителният сигнален процесор съчетава оптималното качество на 2D и цветното изображение с висока честота на кадрите, за да позволи по-бърза обработка на данни и големи възможности за намаляване на шума. Благодарение на модулната Ultra-View архитектура платформата MyLab™X8 предлага ефективно решение за всяка конкретна нужда, оптимизиращо условията за работа и подобряващо грижите за пациентите.

Limitless Ultrasound Imaging

Качественият образ е основният фактор за успех на дадена марка ехографи. Именно кристално-чистият образ в B-режим и високо-дефинитивният доплер са визитните картички на Еsaote.
Истинската диагностична стойност на една машина се проявява при сканирането на трудни пациенти. Новата генерация монокристални iQ трансдюсери ЕSAOTE от всички типове – конвексни, линеарни, кардиологични с изключително широка честотна лента и уникални характеристики в съчетание със CPI технологията разкриват невиждани досега възможности за дефиниране, както на повърхностни, така и на дълбоко разположени структури.

Разширените клинични възможности за оценка на хемодинамиката като MicroV и HD CFM, контраст-усилена ехография, количествената оценка на тъканната еластичност с QElaXto, Виртуалната навигация са само някои от авангардните технологии в MyLab X8, за да има той потенциала на бестселър.
Върховно е представянето му в абдоминална ехография, кардиология, АГ, ендокринология, ревматология, урология, невросонология, педиатрия, онкология и навсякъде, където качеството е от значение.
Ергономичен и елегантен инженерен дизайн

Всеки детайл е обмислен и всяка функция се реализира с минимален брой кликове, водени от интуитивното меню. Това ще превърне Вашата ежедневна професионална работа в удоволствие.

ЕasyMode и ЕasyColor

Esaote изцяло преоткри оптимизацията на УЗ преглед. Иновативното управление на настройките на образа ЕasyMode и ЕasyColor само се адаптира съобразно нуждите на оператора. Отпада необходимостта потребителят дълго да разучава алгоритмите и функциите на системата. Вече над 40+ параметри за оптимизация на образа се управляват само с 3 виртуални плъзгача!MyLab™X8

Клинични образи

MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Повърхностни сухожилия
Свръхвисока честота до 24MHz
Щитовидна жлеза
Лезия с ElaXto


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Черен дроб
CPI с цветен доплер
Каротидна артерия
Измерване на Интима Медия с QIMT


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Кардио
Zero-click измерване на фракцията с AutoEF
Кардио
Zero-click оценка на стрейн с XStrain™2D


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Профил на бебе
XView алгоритъм за подобрена визуализация
Матка
XLight 3D/4D изобразяване


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Бъбрек
Визуализация на тъканната перфузия с microV
Черен дроб
Контраст усилена ехография с CnTI™ и QPack


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Черен дроб
Количествена оценка на ригидност с QElaXto
Млечна жлеза
Прецизна мултимодална диагностика с FollowUp и BodyMap


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Урология
Биопсия на простата с Virtual Navigator 3D фюжън изобразяване
Лява камера
Обемен модел на лявата камера с XStrain4D

Ехографите MyLab™X8 се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif


Brochure_MyLabTwice_sonomedica_300.jpgЗаявка за демонстрация