MyLab™X8 VET

Premium технологиите в по-достъпна ултразвукова система

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Галерия
  • Сертификати
  • За изтегляне
  • Медия

С опит повече от 30 години Esaote е световен лидер в областта на ветеринарни системи за образна диагностика

От рутинните изследвания в кабинета на кварталния ветеринарен лекар до високоспециализирана кардиоваскуларна диагностика в академичната среда, в проектите в областта на опазване на дивата природа по цял свят, навсякъде Esaote Pie Medical предлага широка гама интегрирани решения за нуждите на ветеринарната медицина.

Never Stop Elevating Your Vet Experience

Непрекъснат ангажимент и тесните връзки с водещите ветеринари и университетите са в основа на нашия подход към ветеринарната ултразвукова диагностика и специализирани ЯМР. Нашият потребителски интерфейс се цени високо от ветеринарната общност поради бързо и точно възпроизвеждане на изображения, свързаност и печат.

MyLab™X8 VET

Premium технологиите в по-достъпна ултразвукова система

MyLab™X8 e последният модел, създаден на база на новата супер-съвременна платформа ULTRA на Esaote. В него е въплътена философията на Esaote да прави най-високите премиум технологии достъпни.
Мощният R&D отдел на компанията, съчетан с 40 годишния опит и традиции в тясна колаборация с водещите лекари в Европа направиха възможно клиентите на Esaote да получават винаги по-висока стойност за това, което плащат.

Ultra-View Platform

Високопроизводителният сигнален процесор съчетава оптималното качество на 2D и цветното изображение с висока честота на кадрите, за да позволи по-бърза обработка на данни и големи възможности за намаляване на шума. Благодарение на модулната Ultra-View архитектура платформата MyLab™X8 предлага ефективно решение за всяка конкретна нужда, оптимизиращо условията за работа и подобряващо грижите за пациентите.

Limitless Ultrasound Imaging

Качественият образ е основният фактор за успех на дадена марка ехографи. Именно кристално-чистият образ в B-режим и високо-дефинитивният доплер са визитните картички на Еsaote.
Истинската диагностична стойност на една машина се проявява при сканирането на трудни пациенти. Новата генерация монокристални iQ трансдюсери ЕSAOTE от всички типове – конвексни, линеарни, кардиологични с изключително широка честотна лента и уникални характеристики в съчетание със CPI технологията разкриват невиждани досега възможности за дефиниране, както на повърхностни, така и на дълбоко разположени структури.

Разширените клинични възможности за оценка на хемодинамиката като MicroV и HD CFM, контраст-усилена ехография, количествената оценка на тъканната еластичност с QElaXto, Виртуалната навигация са само някои от авангардните технологии в MyLab X8, за да има той потенциала на бестселър.
Върховно е представянето му в абдоминална ехография, кардиология, АГ, ендокринология, ревматология, урология, невросонология, педиатрия, онкология и навсякъде, където качеството е от значение.
Ергономичен и елегантен инженерен дизайн

Всеки детайл е обмислен и всяка функция се реализира с минимален брой кликове, водени от интуитивното меню. Това ще превърне Вашата ежедневна професионална работа в удоволствие.

ЕasyMode и ЕasyColor

Esaote изцяло преоткри оптимизацията на УЗ преглед. Иновативното управление на настройките на образа ЕasyMode и ЕasyColor само се адаптира съобразно нуждите на оператора. Отпада необходимостта потребителят дълго да разучава алгоритмите и функциите на системата. Вече над 40+ параметри за оптимизация на образа се управляват само с 3 виртуални плъзгача!MyLab™X8

Клинични образи

MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Повърхностни сухожилия
Свръхвисока честота до 24MHz
Щитовидна жлеза
Лезия с ElaXto


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Черен дроб
CPI с цветен доплер
Каротидна артерия
Измерване на Интима Медия с QIMT


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Кардио
Zero-click измерване на фракцията с AutoEF
Кардио
Zero-click оценка на стрейн с XStrain™2D


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Профил на бебе
XView алгоритъм за подобрена визуализация
Матка
XLight 3D/4D изобразяване


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Бъбрек
Визуализация на тъканната перфузия с microV
Черен дроб
Контраст усилена ехография с CnTI™ и QPack


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Черен дроб
Количествена оценка на ригидност с QElaXto
Млечна жлеза
Прецизна мултимодална диагностика с FollowUp и BodyMap


MyLab™X8 Platform MyLab™X8 Platform
Урология
Биопсия на простата с Virtual Navigator 3D фюжън изобразяване
Лява камера
Обемен модел на лявата камера с XStrain4D

Ехографите MyLab™X8 се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Холандия в съответствие с Европейската директива за медицински изделия (MDD) 93\42\ЕЕС и са класифицирани като устройства от клас IIа.

certif.gif


Brochure_MyLabX8 VetЗаявка за демонстрация