MyLab™X5 VET

Съчетавайки уникалната ергономия и напредничавите диагностични възможности, Esaote MyLab™X5Vet предлага високо ниво на интелигентно и просто управление в един изключителен ехограф.

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Галерия
  • Сертификати
  • За изтегляне

С опит повече от 30 години Esaote е световен лидер в областта на ветеринарни системи за образна диагностика

От рутинните изследвания в кабинета на кварталния ветеринарен лекар до високоспециализирана кардиоваскуларна диагностика в академичната среда, в проектите в областта на опазване на дивата природа по цял свят, навсякъде Esaote Pie Medical предлага широка гама интегрирани решения за нуждите на ветеринарната медицина.

Never Stop Elevating Your Vet Experience

Непрекъснат ангажимент и тесните връзки с водещите ветеринари и университетите са в основа на нашия подход към ветеринарната ултразвукова диагностика и специализирани ЯМР. Нашият потребителски интерфейс се цени високо от ветеринарната общност поради бързо и точно възпроизвеждане на изображения, свързаност и печат.

MyLab™X5 VET

Ултразвукова диагностика отвъд лекотата

Изключително компактен и безшумен, новият Esaote MyLab™X5Vet разбива предразсъдъците за високия клас ехографи.
Съчетавайки уникална ергономия и напредничавите диагностични възможности, Esaote MyLab™X5Vet предлага високо ниво на интелигентно и просто управление в един изключителен ехограф. Проектиран с внимание към всяка клинична нужда MyLab™X5Vet, Ви носи усещане за тотален комфорт.

Oптимизиран работен процес

Благодарение на мощния хардуер и новата софтуерна платформа, базирана на ОС Windows™10, MyLab™X5Vet е по-бърз и по-сигурен, насочен към намаляване на времето за преглед. Подобряването на работния процес се постига през въвеждане на автоматични измервания, постпроцесинг на сурови данни, архивиране и свързаност. Новите технологии осигуряват удобство на ползвателя и повишен пациентопоток през вашата ветеринарна клиника.


Сърдечно съдови

Новият MyLab™X5Vet на Esaote предлага цялостна сърдечно съдова конфигурация с пълнофункционални възможности за кардиоехографски прегледи.
Монокристалните Phased Array трансдюсери са от последното поколение с ефективни работни честоти от 1 до 11 MHz - гарантирана отлична визуализация както при дребните, така и при едрите породи пациенти.

Обща ехография

Новият трансдюсер mC3-11 идва от флагманските модели и е с още по-широк честотен диапазон за да покрива целия спектър от изследванията и на повърхностните, и на дълбоко разположените органи, и при големите, и при малките пациенти.

Мускулно скелетни и малки органи

Производителят е разработил широка гама линеарни трансдюсери покриващи честотния диапазон от 2 до 22 MHz - за всяка клинична нужда при изследвания на повърхностни органи и МСК.MyLab™X5Vet: Отвъд лесното

✓ Бърз и лесен специализиран за ветеринарните нужди интерфейс
✓ Управление с един клик
✓ Диагностична увереност
✓ Богато портфолио трансдюсери
✓ Вградена батерия
✓ Режим стендбай и стартиране за по-малко от 15 sec

ЕasyMode & ЕasyColor

Esaote изцяло преоткрива оптимизацията на УЗ преглед. Иновативното управление на настройките на образа ЕasyMode и ЕasyColor само се адаптира съобразно нуждите на оператора. Отпада необходимостта потребителят дълго да разучава алгоритмите и функциите на системата. Вече над 40+ параметри за оптимизация на образа се управляват само с 3 виртуални плъзгача!


Широки възможности за свързаност

със съвременната информационна среда

• MyLabDesk Evo - работна станция за външен компютър
• Пълна съвместимост по стандарта IHE
• Multi-modality Archive & Dicom Q/R - двупосочна връзка към мулти-модални архиви
• Безжична и мрежова връзка с компютърна периферия
• MyLabTablet - дистанционно управление от таблет
• еStreaming - получаване на образ от ехографа в реално време на ваш компютър, мултимедия или смартфонMyLab™X5 VET

Клинични образи

MyLab™X5 VET Platform MyLab™X5 VET Platform
Куче - Тънките черва - В-мод Котка - Артериален кръвоток - Пулсов доплер


MyLab™X7 VET Platform MyLab™X7 VET PlatformЕхографите MyLab™X5Vet се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif


Brochure_MyLabX5 VetЗаявка за демонстрация