MyLab™X7 VET

Съчетава разширени конфигурационни възможности с предимствата на платформата ULTRA.

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Галерия
  • Сертификати
  • За изтегляне

С опит повече от 30 години Esaote е световен лидер в областта на ветеринарни системи за образна диагностика

От рутинните изследвания в кабинета на кварталния ветеринарен лекар до високоспециализирана кардиоваскуларна диагностика в академичната среда, в проектите в областта на опазване на дивата природа по цял свят, навсякъде Esaote Pie Medical предлага широка гама интегрирани решения за нуждите на ветеринарната медицина.

Never Stop Elevating Your Vet Experience

Непрекъснат ангажимент и тесните връзки с водещите ветеринари и университетите са в основа на нашия подход към ветеринарната ултразвукова диагностика и специализирани ЯМР. Нашият потребителски интерфейс се цени високо от ветеринарната общност поради бързо и точно възпроизвеждане на изображения, свързаност и печат.

MyLab™X7 VET

Ултразвукова диагностика отвъд ефективността.

MyLab™X7Vet е нова разработка на Esaote, която ви предоставя незаменим инструмент за бързи, правилни и ефективни диагностични решения посредством изключително интуитивно управление и ергономия, отговаряща на всички Ваши нужди.

Възползвайте се от тази гъвкава и екологична система от висок клас с безпрецедентно качество на образа, оптимално улеснен, специализиран за ветеринарната медицина интерфейс с бързо управление благодарение на автоматизираните функции „single-click“.

и Новият FullHD монитор по IPS технология с безкомпромисна визуализация на детайлите и подобрена оценка на хемодинамиката, с високи сензитивност и пространствена резолюция Ви дават спокойствието да поставяте лесно прецизни диагнози и при трудни за сканиране пациенти.

Превъзходно качество на образа
Разширени диагностични възможности
Атрактивен и компактен дизайн

MyLab™X7Vet е иновативна система, съчетаваща висок клас функционалност и компактност ориентиран към продуктивност на всеки етап от ултразвуковия преглед.

Създаден на базата на новата УЗ платформа ULTRA, MyLab™X7Vet е фокусиран върху реалната диагностична стойност и предлага експертен клас диагностика за кардиология, обща и репродуктивна ехография и мускулно-скелетни изследвания.

Oптимизиран работен процес

С мощния хардуер и новата софтуерна платформа, базирана на ОС Windows™10,
MyLab™X7Vet е по-бърз и по-сигурен, насочен към намаляване
на времето за прегледа и подобряване на работния процес.

Esaote изцяло преоткри оптимизацията на УЗ преглед. Иновативното управление на настройките на образа ЕasyMode и ЕasyColor само се адаптира съобразно нуждите на оператора. Отпада необходимостта потребителят дълго да разучава алгоритмите и функциите на системата. Вече над 40+ параметри за оптимизация на образа се управляват само с 3 виртуални плъзгача!


Широки възможности за свързаност

със съвременната информационна среда
• MyLabDesk Evo - работна станция за външен компютър
• Пълна съвместимост по стандарта IHE
• Multi-modality Archive & Dicom Q/R - двупосочна връзка към мулти-модални архиви
• Безжична и мрежова връзка с компютърна периферия
• MyLabTablet - дистанционно управление от таблет
• еStreaming - получаване на образ от ехографа в реално време на ваш компютър, мултимедия или смартфонMyLab™X7 VET

Клинични образи

MyLab™X7 VET Platform MyLab™X7 VET Platform
Куче - Утайки в жлъчния мехур - В-мод Куче - Quadriceps femoris - ElaXto


MyLab™X7 VET Platform MyLab™X7 VET Platform
Куче - Лява камера - М-мод Куче - Тестикуларен тумор - microVЕхографите MyLab™X7 се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Холандия в съответствие с Европейската директива за медицински изделия (MDD) 93\42\ЕЕС и са класифицирани като устройства от клас IIа.

certif.gif


Brochure_MyLabX7 VetЗаявка за демонстрация