MyLab™9VET

Откриване на безкрайни хоризонти

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Галерия
  • Сертификати
  • Брошури
  • Медия
MyLab™X9

Мощен и иновативен, MyLab™X9 е с ново разработената X ULTRA™ платформа на Esaote, съдържаща най - модерните технологии, с най - високото качество на ехографски изображения и изследваща безкрайни хоризонти в ултразвуковото изобразяване.

Изкуственият интелект, съчетан с рационален работен процес и мултимодална цялостна свързаност, насочват рентгенолога към нови диагностични граници. Интелигентната архитектура, италианският дизайн и първокласната ергономия издигат ежедневното клинично изживяване както никога преди.
Безкрайни хоризонти в иновациите

Когато изследванията са ориентирани към развитието на продуктите и решенията за непрекъснато подобряване на диагностиката по отношение на образите и работния процес, когато изследванията са фокусирани върху разширяване на технологичния потенциал и изследване на неизследвани хоризонти, резултатът е чиста иновация.

Интелигентна архитектура

Благодарение на новата 64-битова Интелигентна Архитектура и по-бързите изчислителни възможности на мощния хардуер, новите техники за обработка предоставят многозадачни операции, за да увеличат максимално ефективността при всички условия на работа.

Активни технологии

Вградената основна активна технология, комбинирана с уникалната разбработка на сондите IQ, осигуряват интелигентна фокализация и обработка на количественото определяне на цветовете за постигане на безпрецедентна производителност, съпоставено с предходните серии.


smART Обработка

Съвременната обработка Smart, заедно с технологиите от последна генерация XView, MView и Speed настройка на ултразвуковата скорост, подобряват качеството на изображението незабавна за по - бърза диагностика.

Рационален работен процес

Рационален работен процес: еScan, еDoppler, AutoOB и Zero-click технологиите позволяват да се повиши качеството на клиничния опит. Фокусирайки се повече върху пациентите и по-малко върху параметрите с ексклузивната интуитивна оптимизация на изображенията, при това само с едно докосване на екрана. еasyMode и еasyColor служат за интуитивна оптимизация с едно докосване на пръста, използвайки интелигентни алгоритми.
Безкрайни хоризонти в качеството на изображенията

Висококачественият дисплей Barco Eonis представя остри, ярки изображения с висок контраст и широк ъгъл на гледане. Eonis използва най-новите постижения в технологията за LED подсветка, осигурявайки по-висока яркост, която може да се поддържа за по-дълъг период от време.
Уникалният сензор за консистенция на дисплея осигурява бързо включване и непрекъсната стабилност на яркостта.

Разширете хоризонтите с възможността Full Screen, чрез увеличаване на зрителното поле.

Активната технология iQProbe с ергономична ябълковидна форма на сондата намаля стреса в ръката на оператора, многослойни покрития с висока чувствителност, топлинна ефективност и монокристална технология осигуряват оптимална пространствена и контрастна резолюция за постигане на най-високо качество на изображението.


Безкрайни хоризонти в Обща ехография и Рентгенология

Оптималното качество на изображенията дори при най-трудните клинични условия е ключът към точната диагноза. Перфектният отговор на всички нужди в Общата ехография и Рентгенология.

MyLabX9


Безкрайни хоризонти при споделено ползване

Със своя подход, ориентиран към ултразвука, MyLab™ X9 гарантира 360° решения за споделени услуги, за да покрие всяка дисциплина от Женско здраве до Сърдечно-съдовите и Невросонологичните приложения.

MyLabX9


Безкрайни хоризонти при изследване на Черен дроб

Пълно решение за подпомагане на откриването, наблюдението и лечението на чернодробни лезии, с мултипараметричен подход в подкрепа на интегрирана диагностика и терапевтични насоки.

MyLabX9


Безкрайни хоризонти при интервенциите

Проектиран да осигури най-ефективния път към грижата за пациента, MyLab ™ X9 вгражда усъвършенствани технологии като Fusion Imaging и Virtual Navigator, заедно със специализирани сонди за подпомагане на най-предизвикателните интервенционални процедури с най-доброто насочване на изображението.

MyLabX9


Безкрайни хоризонти в Урология

MyLab™X9 включва специализирани Урологични технологии, като чисто новия UroFusion, който позволява сливане с трансректален или трансперинеален подход за насочени биопсии на простатата в реално време с автоматично докладване на процедурите.

MyLabX9


Безкрайни хоризонти при изследване на Гърда

Ангажиран с грижа за пациента, Esaote предоставя пълен пакет за изследване на гърдата, за да помогне на лекарите при откриването, характеризирането и проследяването на лезиите. С уникалната функция BreastNav™ MRI - ЯМР на гърдата и ултразвуково сливане вече е възможно благодарение на изкуствения интелект.

MyLabX9


Безкрайни хоризонти при повърхностните структури

Като консолидиран партньор на специалисти по MSK, спортна медицина и ревматология, Esaote въвежда безпрецедентно качество в повърхностните изображения на MyLab™ X9. Лечението за откриване на лезии и проследяването на процеса на възстановяване на наранявания се поддържат благодарение на пълната гама от сонди до 25MHz и специални технологии, като QPack за количествено определяне на нивото на васкуларизация и QElaXto 2D за оценка на твърдостта на тъканите.

MyLabX9

Ехографите MyLab™X9Vet се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif


Brochure_MyLabX9Заявка за демонстрация