MyLab™X90 VET

Най-мощна и интелигентна ултразвукова система от следващо поколение

Възможности на ехографската система зависят от конфигурация. Уточнете техническо задание и спецификации с нашите консултанти и ние ще Ви подготвим индивидуално предложение отговарящо на Вашите изисквания
  • Описание и характеристики
  • Брошури
  • Медия
  • Сертификати
MyLab™X90 VET


Представяме Ви MyLab™X90 VET - най-мощна и интелигентна ултразвукова система от следващо поколение, проектирана да предоставя ветеринарната диагностика изключително качество на изображението и усъвършенствани клинични решения

Ехографът е построен на най-новата мултидисциплинарна платформа на Esaote Augmented Insight™, базирана на машинно обучение с реални данни и създадена с цел да опрости работния процес при повтарящи се действия и сложни последователности, измервания и анализ на находки.


Experience Intelligent Imaging


Едно обикновено изображение може да бъде определящо лечението на вашия пациент.
Ето защо сега Esaote се ангажирало повече от всякога да ви предостави най-добрите технологии в образната диагностика, за първи път свързвайки клиничната информация с управляван от AI работен процес. С MyLab™X90 VET ще разполагате с първия си ултразвуков апарат с интелигентно изображение.XCrystal трансдюсери


Esaote - еталон в бранша за производство на високопроизводителни трансдюсери - е създал ново поколение кристали за ClearWave архитектурата за предоставяне на изображения с разделителна способност от най-висок клас.

Разработената от Esaote технология на микросрезово изображение XCrystal драстично увеличава чувствителността и проникването, за да осигури по-резки изображения и хомогенност.

✓ Монокристални пиезоелементи - по-висока хомогенност на УЗ лъч;
✓ Active Matrix композитен материал - активно премахване на шумове;
✓ Multiple Adaptive Layers - прецизно динамично насочване на лъча;
✓ Интегриран контрол на температурата на кристалите - запазване на оптимални параметри на трансдюсера при продължителна работа.
ClearWave™ - нов стандарт по отношение на качеството на изображението.


ClearWave™ е най-съвременната архитектура на Esaote, базирана на съвкупността от трите ексклузивни технологични компонента, отговарящи за построяване на изображението: XCrystal, XPower Beamforming и XSmart Postprocessing.

Благодарение на най-новото поколение електроника и процесор, ClearWave™ задава нов стандарт в бранша по отношение на качеството на изображението, скоростта и прецизността на диагностиката, грижите и лечението в много области на приложение.Високотехнологичен дизайн и максимален комфорт

Със своя обширен сензорен екран, MyLab ™ X90 запазва лидерството в работния процес в управлението на ултразвукова платформа, позволявайки интуитивен контрол в реално време на няколко параметъра като дълбочина, мащабиране, пробен обем, управление на кинопримки или дори определени измервания, като използвате само пръстите си.

Безкрайни хоризонти в медицинско изобразяване

Висококачественият eLED дисплей Barco Eonis представя остри, ярки изображения с висок контраст и широк ъгъл на гледане. Eonis използва най-новите постижения в технологията за LED подсветка, осигурявайки по-висока яркост, която може да се поддържа за по-дълъг период от време.
Уникалният сензор за консистенция на дисплея осигурява бързо включване и непрекъсната стабилност на яркостта.Brochure_MyLabX90 Vet

Ехографите MyLab™X90 се произвеждат в заводите на Esaote в Италия и Нидерландия в съответствие с Европейския регламент (ЕС) 2017/745 за медицинските изделия (MDR).

certif.gif

Заявка за демонстрация